Полента із пікантним соусом
- Крупа кукурудзяна 300 г
- Вода 1 л
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Пармезан 40 г
- Сир твердий (Едамер) 70 г
- Сіль
- Майонез 50 г
- Сметана 200 г
- Приправа
- Цибуля зелена 3 ст.л.
У киплячу солону воду додати оливкову олію (2ст. л.), засипати кукурудзяну крупу.
Варити 2-3 хвилини, безперервно помішуючи. В останню хвилину, продовжуючи помішувати, додати тертий пармезан і едамер.
Зварену поленту викласти у змащену оливковою олією форму.
Трохи остудити.
Для соусу змішати майонез, сметану, приправу і дрібно нарізану зелену цибулю.
Поленту нарізати на шматки потрібного розміру і форми.
Подати пікантний соус або змішаний салат.
Кулинарные рецепты первых блюд. Рецепты постных первых блюд.
Салат вкуснятина с черносливомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: выпечка домашнего хлеба рецепты. Мультиварка Philips.
праздничные новогодние рецепты блюд
http://recepti.biz.ua Картофельный пирог со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter