Полента із бринзою та маслинами

ДРУГІ СТРАВИ
1391 Полента із бринзою та маслинами
Фото - Полента із бринзою та маслинами
інгредієнти:
  • Полента 1 скл.
  • Бринза 250 г
  • Маслини 0.7 бан.
  • Зелень
  • Приправа
  • Часник 2 зуб.

Полента з бринзою і маслинами інгредієнтиПриготувати крупу. 

В 1 літр киплячої підсоленої води поступово всипати 1 склянку крупи, помішуючи, зменшити вогонь і варити приблизно 30 хвилин, не забуваючи помішувати, до загустіння. Маса повинна стати густою, схожою на тісто, і відлипати від стінок каструлі.

Полента з бринзою і маслинами Викласти поленту у форму для запікання, змащену олією (або покритою папером для випічки) і залишити на деякий час.

фото Полента з бринзою і маслинамиПриготувати «начинку». Маслини порізати на шматочки (не дуже дрібні).

Полента з бринзою і маслинами Полента Дрібно порізати зелень.

Полента з бринзою і маслинами Бринза Бринзу розім'яти виделкою, додати розчавлений часник.

Полента з бринзою і маслинами Маслини У бринзу додати маслини і зелень, поперчити, додати травички (базилік і естрагон).

Полента з бринзою і маслинами Зелень Викласти сир на поленту зверху і відправити у розігріту духовку хвилин на 10.

Полента з бринзою і маслинами Приправи

Полента з бринзою і маслинами Часник Можна вживати у теплому вигляді, як другу страву, або у холодному, як закуску.

 

Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - рецепт вкусной домашней колбасы.

Кулинарные рецепты в фотографиях. Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня.

Рецепт блюд праздничного стола. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter