Полента із бринзою та маслинами
- Полента 1 скл.
- Бринза 250 г
- Маслини 0.7 бан.
- Зелень
- Приправа
- Часник 2 зуб.
Приготувати крупу.
В 1 літр киплячої підсоленої води поступово всипати 1 склянку крупи, помішуючи, зменшити вогонь і варити приблизно 30 хвилин, не забуваючи помішувати, до загустіння. Маса повинна стати густою, схожою на тісто, і відлипати від стінок каструлі.
Викласти поленту у форму для запікання, змащену олією (або покритою папером для випічки) і залишити на деякий час.
Приготувати «начинку». Маслини порізати на шматочки (не дуже дрібні).
Дрібно порізати зелень.
Бринзу розім'яти виделкою, додати розчавлений часник.
У бринзу додати маслини і зелень, поперчити, додати травички (базилік і естрагон).
Викласти сир на поленту зверху і відправити у розігріту духовку хвилин на 10.
Можна вживати у теплому вигляді, як другу страву, або у холодному, як закуску.
Рецепт фасолевого тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - рецепт вкусной домашней колбасы.
Кулинарные рецепты в фотографиях. Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня.
Рецепт блюд праздничного стола. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter