Подвійні кабачки
618
інгредієнти:
- Кабачок
- Борошно пшеничне
- Олія
- Сіль
- Асафетіда
- Гарам масала
У кабачків потрібно вирізати серединку, залишивши тільки "бублики".
Нарізати кабачки кружечками, потім вирізати у них серединки.
Вирізані серединки натерти на дрібній тeртці або подрібнити в комбайні. Замісити з них тісто, як на оладки, додавши борошна, солі і спецій.
"Бублики" обваляти в борошні і викласти на сковороду з розігрітою олією. У серединки ложечкою викласти тісто, через декілька хвилин обережно перевернути і досмажити з другої сторони.
Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.
ЗдесьГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Рецепт салата языка. Рецепт салат с языком.
www.recepti.biz.ua Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі