Подвійні кабачки

ДРУГІ СТРАВИ
618 Подвійні кабачки
Фото - Подвійні кабачки
інгредієнти:
  • Кабачок
  • Борошно пшеничне
  • Олія
  • Сіль
  • Асафетіда
  • Гарам масала

У кабачків потрібно вирізати серединку, залишивши тільки "бублики". 

Нарізати кабачки кружечками, потім вирізати у них серединки.

 

Вирізані серединки натерти на дрібній тeртці або подрібнити в комбайні. Замісити з них тісто, як на оладки, додавши борошна, солі і спецій.

"Бублики" обваляти в борошні і викласти на сковороду з розігрітою олією. У серединки ложечкою викласти тісто, через декілька хвилин обережно перевернути і досмажити з другої сторони. 

 

Очень вкусные салаты: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.

ЗдесьГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото

Рецепт салата языка. Рецепт салат с языком.

www.recepti.biz.ua Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter