Почерeвина із овочами
- Почеревина 700 г
- Часник 7 зуб.
- Кабачок 3 шт.
- Вода мінеральна (Боржомі) 2 скл.
- Помідор 5 шт.
- Оцет (9%) 2 ст.л.
- Сіль морська
- Перець чорний
- Пластівці часникові
- Цибуля зелена
- Кріп
Почерeвину помити і пошкрябати шкірку. Розрізати кожен шматок навпіл.
Посолити, поперчити і нашпигувати часником.
У ємність налити «Боржомі» 2 склянки і змішати із оцтом (2 столові ложки). Маринувати 3 години, можна залишити на ніч.
Викласти на фольгу 2 шматочка почерeвини, помідор розрізати навпіл, і так само кабачок. Із фольги сформувати мішечки, викласти на деко і запікати у духовці 40-50 хв. За 15 хв до закінчення відкрити фольгу і підрум'янити, посипати пластівцями часнику.
На тарілку поставити мішечки, розгорнути, але не викладати вміст на тарілку. Прикрасити зелeною цибулею і гілочками кропу.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салаты рецепты: салат белочка рецепт.
Французские десерты рецептыРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz яблочный штрудель
Купить Электрогриль - приготовление блюд на электрогриле.
Латино американская кухня recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter