Плюшки з грибами
- Маргарин (вершковий) 100 г
- Борошно 1.5 скл.
- Пюре (картопляне) 1 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Молокo 100 мл
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції
- Сир твердий 100 г
Маргарин порубати з борошном у дрібну крихту масляну.
Додати картопляне пюре, сіль і молоко.
Замісити тісто, покласти в холодильник на 40 хвилин.
Начинка.
Печериці подрібнити і обсмажити з цибулею до готовності, додавши трохи води в середині смаження. Подрібнити 2 зубчики часнику, посолити і поперчити, перемішати і охолодити.
Подрібнити в блендері.
Тісто розкачати прямокутником завтовшки в півсантиметра.
Рівномірно розкласти грибний фарш і посипати подрібненою зеленою цибулею.
Згорнути рулетом по довгій стороні.
Тонким гострим ножем нарізати упоперек на булочки.
Не мнучи їх, покласти на змащене олією деко.
Зверху посипати тертим сиром.
Пекти при 250°С протягом 20 хвилин.
Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец.
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua рецепты оригинальных праздничных блюд
Вкусные рецепты с фото - паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Сайт элеатронной кулинарной книги здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter