Плов зі свининою
- Свинина 750 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Рис 2 скл.
- Вода 4 скл.
- Перець чорний (горошком) 20 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Олія рослинна
М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії.
Нарізати півкільцями цибулю і натерти на крупній тертці моркву. Додати у м'ясо і злегка обсмажити. Додати 4 скл. води (вода повинна повністю покрити м'ясо, трохи вище. Можна використати м'ясний бульйон). Додати чищений очасник і засипати перець горошком, сіль. Проварити цибулю і моркву до готовності, знімаючи піну.
Коли морква з цибулею будуть готові, висипати у казан рис, попередньо промитий і замочений у гарячій воді протягом 30 хв. Все перемішати і закрити кришкою до готовності рису (приблизно 20 хв).
Столы и стулья для кухни,гостиной: салати до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Рецепт борща украинскогоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.ua картинки пиццы
Искусство приготовления канапе тут
Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью здесь
А вы готовы к Пасхе - рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter