Плов зі свинини
- Рис (пропарений або круглозернистий) 4 скл.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Свинина 1.5 кг
- Морква 10 шт.
- Часник 7 зуб.
- Олія соняшникова
- Барбарис (родзинки)
- Приправа (для плову)
Нарізати цибулю півкільцями.
Морквину нарізати соломкою.
Часник розрізати навпіл, можна і цілком.
М'ясо нарізати кубиками.
Рис замочити у воді.
Казан поставити на вогонь, налити олію. Розігріти. Додати цибулю й обсмажити до золотистого кольору.
Далі покласти м'ясо, перемішати і тушкувати хвилин 10-15.
Покласти моркву, перемішати, залити гарячою водою підсоленою так, щоб морква була трохи прихована (1 ч. л. солі на 1 склянку рису). Тушкувати хвилин 15.
Додати барбарис, часник і приправу, перемішувати не потрібно.
Покласти рис (попередньо зливши із нього воду) і залити окропом, у якому розчинити залишені 3 ч. л. солі, на 1-2 см над рисом, зачекати коли вода випарується, зробити у рисі дірочки до дна і накрити кришкою. Тушкувати хвилин 40-60, до готовності рису.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рождественская выпечка рецепты.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты - рецепт торта з чорносливом.
Как приготовить летний салат: оригинальные салаты из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter