Плов зі свинини
- Рис (пропарений або круглозернистий) 4 скл.
 - Цибуля ріпчаста 6 шт.
 - Свинина 1.5 кг
 - Морква 10 шт.
 - Часник 7 зуб.
 - Олія соняшникова
 - Барбарис (родзинки)
 - Приправа (для плову)
 
![]()
 Нарізати цибулю півкільцями.
 Морквину нарізати соломкою.
 Часник розрізати навпіл, можна і цілком.
 М'ясо нарізати кубиками.
 Рис замочити у воді.
 Казан поставити на вогонь, налити олію. Розігріти. Додати цибулю й обсмажити до золотистого кольору.
 Далі покласти м'ясо, перемішати і тушкувати хвилин 10-15.
 Покласти моркву, перемішати, залити гарячою водою підсоленою так, щоб морква була трохи прихована (1 ч. л. солі на 1 склянку рису). Тушкувати хвилин 15.
 Додати барбарис, часник і приправу, перемішувати не потрібно.
 Покласти рис (попередньо зливши із нього воду) і залити окропом, у якому розчинити залишені 3 ч. л. солі, на 1-2 см над рисом, зачекати коли вода випарується, зробити у рисі дірочки до дна і накрити кришкою. Тушкувати хвилин 40-60, до готовності рису.
![]()
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рождественская выпечка рецепты.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Кулинарные рецепты - рецепт торта з чорносливом.
Как приготовить летний салат: оригинальные салаты из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter