Плов з кабачками
636
інгредієнти:
- Рис
- Кабачок
- Морква
- Часник
- Тушонка
- Сіль
- Олія рослинна
На дно гусятниці (глибокої сковороди, каструлі) налити трохи олії. Рис відварити до напівготовності. Укласти шарами: нарізані кабачки, рис, тушонку, тeрту моркву з часником.
Далі повторитти шари. Останній шар - кабачки. Всі шари, крім тушонки, посолити. Можна полити зверху сметаною, майонезом. Тушкувати на повільному вогні.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарный словарь
Как сэкономить время при выпечке тортаТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі