Плов у горщику з курячими шлунками
1240
інгредієнти:
- Субпродукти (шлунок курячий) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Вода (окріп) 4 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове
- Приправа (для плову)
- Барбарис
Шлунки промити, очистити.
Відварити до готовності із сіллю.
На сковороді обсмажити цибулю та моркву, посолити, додати шлунки й обсмажити хвилин 10.
Тепер укласти все в горщик.
На дно обсмажені шлунки, потім сухий рис, 1-1,5 ч. л. солі, приправу для плову і барбарис, залити окропом і зверху нарізати вершкове масло, небагато.
Закрити кришкою і в духовку при 180 градусах на 1 годину 15 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі