Плов у горщику з курячими шлунками

ДРУГІ СТРАВИ
1252 Плов у горщику з курячими шлунками
Фото - Плов у горщику з курячими шлунками
інгредієнти:
  • Субпродукти (шлунок курячий) 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис 2 скл.
  • Вода (окріп) 4 скл.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло вершкове
  • Приправа (для плову)
  • Барбарис

Плов в горщику з курячими пупками інгредієнти Шлунки промити, очистити.

Відварити до готовності із сіллю.

На сковороді обсмажити цибулю та моркву, посолити, додати шлунки й обсмажити хвилин 10.

Плов в горщику з курячими пупками фото Плов в горщику з курячими пупками

Тепер укласти все в горщик.

На дно обсмажені шлунки, потім сухий рис, 1-1,5 ч. л. солі, приправу для плову і барбарис, залити окропом і зверху нарізати вершкове масло, небагато.

Плов в горщику з курячими пупками Субпродукти Закрити кришкою і в духовку при 180 градусах на 1 годину 15 хвилин. 

 

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter