Плов у духовці

ДРУГІ СТРАВИ
699 Плов у духовці
Фото - Плов у духовці
інгредієнти:
  • Рис (довгастий, прозорий, пропарений.) 1 кг
  • Баранина 500 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
  • Морква (велика) 6 шт.
  • Зира 1 ч.л.
  • Барбарис 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений
  • Часник 5 зуб.

Рис гарно промити.

Розжарити сковорідку з олією і викласти у неї нарізану невеликими кубиками баранину (хвилин 10), далі перекласти м'ясо у казан.

Покласти на сковорідку цибулю, нарізану півкільцями і моркву, натерту на крупній тертці, обсмажити до золотистого кольору, викласти все у казан поверх м'яса.

Злити воду із рису і додати в нього перець чорний мелений (щіпку), сіль і 2 столові ложки соєвого соусу, і так само на сковорідці обсмажити до золотистого кольору (хвилин 5), додати в рис 3 ст. л. барбарису, чайну ложку зіри, все перемішати і викласти у казан поверх моркви з цибулею.

Зверху встромити головку часнику і залити все окропом так, щоб вода була сантиметра на два вище рівня рису.

Закрити кришкою і поставити у вже розігріту духовку при 180 градусах на 40 хвилин.

Після 40 хвилин дістати з духовки, перемішати.

recepti.biz.uaКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи

Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Праздничные мясные салаты http://recepti.biz.ua

Грибы по Украине: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.

майонез домашний рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter