Плов у духовці
- Рис (довгастий, прозорий, пропарений.) 1 кг
- Баранина 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 4 шт.
- Морква (велика) 6 шт.
- Зира 1 ч.л.
- Барбарис 3 ст.л.
- Перець чорний мелений
- Часник 5 зуб.
Рис гарно промити.
Розжарити сковорідку з олією і викласти у неї нарізану невеликими кубиками баранину (хвилин 10), далі перекласти м'ясо у казан.
Покласти на сковорідку цибулю, нарізану півкільцями і моркву, натерту на крупній тертці, обсмажити до золотистого кольору, викласти все у казан поверх м'яса.
Злити воду із рису і додати в нього перець чорний мелений (щіпку), сіль і 2 столові ложки соєвого соусу, і так само на сковорідці обсмажити до золотистого кольору (хвилин 5), додати в рис 3 ст. л. барбарису, чайну ложку зіри, все перемішати і викласти у казан поверх моркви з цибулею.
Зверху встромити головку часнику і залити все окропом так, щоб вода була сантиметра на два вище рівня рису.
Закрити кришкою і поставити у вже розігріту духовку при 180 градусах на 40 хвилин.
Після 40 хвилин дістати з духовки, перемішати.
recepti.biz.uaКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Праздничные мясные салаты http://recepti.biz.ua
Грибы по Украине: салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter