Плов "Рибна душа"
- Риба (сайра, минтай) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Рис 1 скл.
- Масло вершкове 200 г
- Вода 2 скл.
- Кубик бульйонний
Рибу нарізати на шматки, обваляти у борошні і викласти на попередньо змащену маслом сковороду.
Додати цибулю півкільцями і посолити.
Моркву натерти на тертці і укласти зверху на цибулю.
Рис засипати зверху.
Залити все бульйоном із кубиків на рівні із вмістом і тушкувати, не помішуючи, доки вся рідина не википить (на повільному вогні).
Зверху покласти можна ще масла.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Банош рецепт приготування с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Французские десерты рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Для Мультиварки: салати рецепти з грибами. Настоящий суп харчо с фото.
http://recepti.biz.ua рецепт Рыбного салата
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter