Плов по-російськи
- Свинина (грудка) 500 г
- Крупа перлова 2 скл.
- Бульйон (вода) 3 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (сіль, перець, лавровий лист)
- Томатна паста (соус, томати) 1 ст.л.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями.
Свинину нарізати.
Свинину обсмажити з овочами.
Посолити, поперчити, додати спеції і томатну пасту.
Залити гарячою водою або бульйоном із розрахунку 3 частини рідини на 2 частини крупи і проварити 10-15 хвилин на повільному вогні.
Перлову крупу промити і відварити протягом 5-10 хвилин в окремій посудині.
Крупу викласти рівномірно в отриманий бульйон і випарувати воду, що залишилася на повільному вогні.
Подавати у гарячому вигляді.
Готовим со вкусом - польская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
recepti.biz салати з курячим мясом
www.recepti.biz.uaСайт хорошего настроения
Поможем выйти замуж в Германию: диетические блюда из говядины рецепты с фото. Рецепты блюд с фото.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: салат з рибою.
Кулинарные рецепты с фотографиями домашняя кухня здесь
Как приготовить летний салат - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Диета: рецепты для похудения: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Хотите приготовить салат? Поможем: рецепты салатов с фото.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter