Плов одеський
- Курка 1 кг
- Бекон (свіжий) 200 г
- Рис 300 г
- Олія оливкова 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Карі
- Паприка
- Кмин
- Розмарин
Бекон нарізати дрібно і розтопити на сковороді. Курку розрізати на невеликі шматочки і підсмажити разом із беконом протягом 4-5 хвилин. Перекинути це у казан.
На сковороду налити олію оливкову і підсмажити дрібно нарізану цибулю і натерту моркву. Перекинути у казан до курки, поставити на вогонь і засипати рис. Просмажити 2-3 хвилини, залити водою, додати сіль, спеції та часник у шкірці, цілим. Варити 20-30 хвилин, доки рис не вбере всю воду.
Французские рецепты десертовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Приготовление плова в мультиваркеПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат - мимоза рецепт салата.
Какая кофеварка эспрессо лучше www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter