Плов "На швидку руку"

ДРУГІ СТРАВИ
679 Плов "На швидку руку"
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Філе індички 0.5 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Рис довгий 1 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Олія
  • Спеції для плову
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Кріп
  • Петрушка
  • Часник 4 зуб.

Філе індички розморозити, помити і нарізати на шматочки розміром 1,5х1,5 см. Викласти все у ємність для приготування. Обсмажити на невеликому вогні.

Нарізати дрібно цибулю і обсмажити в олії на іншій сковорідці. Додати до цибулі натерту на крупній тертці моркву. Обсмажити все разом.

Коли філе просмажиться, додати цибулю і моркву. Долити олії, щоб усе вийшло жирним, але не дуже. Знову обсмажити.

У сковороду додати спеції для плову, сіль, мелений перець (суміш чорного, білого і червоного), кріп і петрушку (сушені).

Промити рис. Плов перемішувати не можна, тому усе розрівняти і рівним шаром покрити індичку промитим рисом, розрівняти і акуратно залити водою, щоб м’ясо залишилося на дні і було покрите рисом. Не перемішувати. Закрити кришкою, увімкнути повільний вогонь і хвилин на 20 залишити.

Перевіряти наступним чином - лопаткою перпендикулярно до дна сковороди зробити невеликі «розширення». Якщо на дні вода - закрити кришку і ще зачекати, попередньо усе зарівняти.

Знову перевірити на наявність води на дні і на готовність рису. Якщо сухувато - ще додати трохи води. Знову закрити і зачекати. Знову перевірити. Води вже не повинно бути. У «розширення» закласти часник, розрізаний на половинки, у кожне по половинці. Закрити кришкою і вимкнути вогонь. Сковорідку залишити доходити.

Подавати можна через хвилин 10.


recepti.biz салати з крабами

Рецепты с фото: рецепты панакоты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Простые рецепты вкусных салатов: праздничные новогодние салаты.

Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Салат мимоза с рисом. История салата мимоза.

Устройство эспрессо-машины. Кофе машины эспрессо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter