Плов-карі з індичкою "Маруся"
- Індичка (гомілка, філе) 1 кг
- Рис ("жасмин") 1 кг
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Карі (порошок) 1 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Олія рослинна
Спасерувати цибулю у достатній кількості олії пару хвилин.
Додати до цибулі моркву, подрібнену на крупній тертці. Смажити на великому вогні пару хвилин.
Додати до овочів індичку, попередньо замаринувати у напівсолодкому білому вині, порізану на шматочки діаметром приблизно 2 см.
Довести до кипіння, зменшити вогонь.
Додати спеції: карі, томатну пасту, сіль (трохи пересолити).
Тушкувати до готовності. Приблизно 10 хвилин.
Занурити у м'ясо цілу, неочищену, головку часнику.
Викласти зверху промитий рис. Залити окропом, щоб вода була вище рівня рису приблизно на 1 см. Проткнути рис паличкою, щоб вода проникла у страву рівномірно. Закрити щільно кришкою і залишити тушкуватися.
Через 15-20 хвилин відкрити кришку і перевірити плов на готовність рису.
Якщо рис готовий, вогонь вимкнути.
Ретельно перемішати.
Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов.
Рецепт сирника з маком горхамиРецепты и советы
Рецепт и история Киевского торта. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.
Выпечка оптом: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Холодные закуски салаты рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter