Плов-карі з індичкою "Маруся"

ДРУГІ СТРАВИ
985 Плов-карі з індичкою "Маруся"
Фото - Плов-карі з індичкою
інгредієнти:
  • Індичка (гомілка, філе) 1 кг
  • Рис ("жасмин") 1 кг
  • Морква 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Карі (порошок) 1 ст.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Олія рослинна

Плов-карі з індичкою Спасерувати цибулю у достатній кількості олії пару хвилин.

Плов-карі з індичкою Додати до цибулі моркву, подрібнену на крупній тертці. Смажити на великому вогні пару хвилин.

фото Плов-карі з індичкою

Плов-карі з індичкою Додати до овочів індичку, попередньо замаринувати у напівсолодкому білому вині, порізану на шматочки діаметром приблизно 2 см.

Довести до кипіння, зменшити вогонь.

Плов-карі з індичкою Додати спеції: карі, томатну пасту, сіль (трохи пересолити).

Тушкувати до готовності. Приблизно 10 хвилин.

Плов-карі з індичкою Занурити у м'ясо цілу, неочищену, головку часнику.

Плов-карі з індичкою Викласти зверху промитий рис. Залити окропом, щоб вода була вище рівня рису приблизно на 1 см. Проткнути рис паличкою, щоб вода проникла у страву рівномірно. Закрити щільно кришкою і залишити тушкуватися.

Плов-карі з індичкою Через 15-20 хвилин відкрити кришку і перевірити плов на готовність рису.

Якщо рис готовий, вогонь вимкнути.

Плов-карі з індичкою Ретельно перемішати.

Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов.

Рецепт сирника з маком горхамиРецепты и советы

Рецепт и история Киевского торта. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.

Выпечка оптом: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Холодные закуски салаты рецептыУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок

рецепт чанахов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter