Плов із томатним соком
1323
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Сіль
- Перець
- Рис (круглий) 2 скл.
- Сік томатний 2 скл.
- Вода 2 скл.
- Лавровий лист 2 шт.
М'ясо порізати середніми шматочками.
У казанок налити олію і обсмажити м'ясо.
Цибулю та моркву порізати скибочками.
У м'ясо налити води (щоб покривала м'ясо) і тушкувати під кришкою до її випаровування і м'якості м'яса.
Коли вода випарується, додати цибулю та моркву і обсмажити із м'ясом майже до готовності.
Всипати рис (промитий), влити томатний сік і воду, додати сіль, перець і тушкувати на маленькому вогні до готовності рису. У кінці покласти лавровий лист. Довести до готовності плов у духовці (при 200-220 градусах).
Рецепты из мяса на любой вкус - лучшие блюда для фуршета.
Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі