Плов із секретами

ДРУГІ СТРАВИ
782 Плов із секретами
Фото - Плов із секретами
інгредієнти:
  • М´ясо (баранина, курка, свинина) 0.5 кг
  • Морква 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Рис
  • Спеції
  • Часник
  • Олія рослинна

Цей Плов - всі його секрети інгредієнти Секрет №1: Моркву різати довгою соломкою.

Соломку робити так: моркву нарізати по діагоналі на пластинки товщиною 4-5 мм.

Потім розрізати пластинки уздовж їх довгої сторони, товщиною 4-5 мм.

Цибулю нарізати півкільцями. М'ясо - не дрібно.

М'ясо має бути жирненьким.

Цей Плов - всі його секрети Секрет №2: співвідношення м'ясо:морква:цибуля = 1:1:1.


фото Справжній Плов - всі його секрети Секрет №3: зірвак - основа плову. Це суміш м'яса, моркви та цибулі.

У сковороду налити 0,3 склянки олії, розжарити, всипати м'ясо, моркву, цибулю.

Цей Плов - всі його секрети М'ясо Секрет №4: зірвак готувати на найбільшому вогні, приблизно 20-30 хвилин.

Половину часу без кришки, і перемішати.

Половину часу під кришкою, іноді перемішувати.

Краща сковорода - товста чавунна, або товстий чавунний казан. Кришка - щільно прилягає.

Цей Плов - всі його секрети Морква Секрет №5: на середині приготування зірвака посолити і засипати спеції.

Після цього упарювати під кришкою. Сіль - як підсилювач смаку моркви-цибулі.

Смак має вийти злегка солонуватий, насичений моркв’яно-цибулевий.

Спеції: хмелі-сунелі (без розмарину у складі) і барбарис.

Ще можна: мелений кмин, базилік, коріандр, чорний мелений перець, лавровий лист, будь-які інші спеції зі складу хмелі-сунелі.

 

Цей Плов - всі його секрети Цибуля ріпчаста Секрет №6: Рис.

Після упарювання зірвака звільнилося місце - засипати рис, розсипати його зверху і не перемішувати.

Залити холодною водою, так щоб трохи прикрити рис.

Відразу закрити кришкою і переставити на слабкий вогонь.

Готувати приблизно 1 годину, не перемішувати.

Відкривати не рекомендується.

Цей Плов - всі його секрети Рослинна олія Секрет №7: за 5-10 хвилин до готовності зверху увіткнути зубчики часнику - очищені (за 5 хв до готовності) або у шкірці (за 10 хв).

Плов готовий. Для поліпшення смаку загорнути у ковдру і витримати 30-60 хвилин.

рецепты греческой кухни с фото

Рецепты Приготовления - буряк салат рецепт.

Салат невеста рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты салатов с креветками с фотографиями.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

recepti.biz.ua кухни подольские и Польские

Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон. Блюда на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter