Плов із огірками
- Морква 6 шт.
- Часник 5 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Свинина (шия) 500 г
- Огірок (солоний) 3 шт.
- Рис 500 г
- Спеції (для плову) 0.5 упак.
- Олія соняшникова
Свинину розморозити, нарізати шматочками.
Цибулю почистити, помити і нарізати.
Олію розпекти, укинути цибулю і через пару хвилин м'ясо, щоб утворилася скоринка на м'ясі, а цибуля підрум'янилася.
Додати моркву, крупно нарізану.
Нарізати огірки.
Промити і замочити рис.
Як тільки м'ясо підрум'янилося і цибуля із морквою дійшли, додати огірки, рис (воду злити) і гарно перемішати.
Залити водою (на палець вище рівня маси) і засипати спеції для плову і трав'яні.
Можна додати сою.
Стежити за рівнем рідини. Як тільки вона википить, вимкнути вогонь, зробити заглиблення у масі і укласти часник. Щільно закрити кришкою, можна примотати рушником, дати постояти хвилин 5-7.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты в пост. Вкусные постные блюда.
новогодние блюда рецепты с фото
recepti.biz.ua рецепты вкусных праздничных салатов
Приготовление канапе. Рецепты приготовления канапе на зубачистки.
Маковый торт без муки в мультиваркеТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter