Плов із нутрії
 
		
				
				
				
				
		
- М´ясо (нутрії) 1 кг
- Рис 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 4 ст.л.
- Олія соняшникова
- Спеції (для плову)
- Сіль
- Лавровий лист 3 шт.
- Вода (кип´ячена)

 М'ясо нутрії порізати на невеликі шматочки.
 М'ясо нутрії порізати на невеликі шматочки.
 Цибулину дрібно порізати.
 Цибулину дрібно порізати.
 М'ясо обсмажити на олії в глибокій сковороді або казані, додати до нього цибулю, 4 ст. л. томатної пасти, спеції для плову і сіль.
 М'ясо обсмажити на олії в глибокій сковороді або казані, додати до нього цибулю, 4 ст. л. томатної пасти, спеції для плову і сіль.
 Заздалегідь відварити до напівготовності рис.
 Заздалегідь відварити до напівготовності рис.
 Потім викласти до м'яса рис. Все перемішати. Залити вміст казана на 1/3 кип'яченою водою.
 Потім викласти до м'яса рис. Все перемішати. Залити вміст казана на 1/3 кип'яченою водою.
 Накрити казан із пловом кришкою і поставити у розігріту духовку на 30-40 хвилин.
 Накрити казан із пловом кришкою і поставити у розігріту духовку на 30-40 хвилин.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты без выпечки с творогом и печеньемПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Поможем выйти замуж в Германию: медовик рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Рецепты пирогов и пирожков - пирог со шпинатом. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

