Плов із мідій
- Мідії 500 г
 - Масло вершкове 2 пач.
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 - Зелень (кріп, петрушка)
 - Рис 500 г
 - Спеції для риби
 - Лимон 0.5 шт.
 - Часник 2 зуб.
 
Мідії добре промити, стулки очистити від водоростей.
У казан налити холодної води (пропорції: 1 частина рису на 2 частини води), покласти мідії і вичавити у воду сік половини лимона. Поставити варити на вогонь.
Коли вода закипить, і стулки мідій відкриються, засипати у казан рис, посолити, поперчити, додати спеції і 2 пачки вершкового масла. Перемішати. Залишити варитися до випаровування води. Коли вода випарується, зняти з вогню і залишити на деякий час (рис вбирає у себе масло).
Перед подачею посипати рубаною зеленню і часником.
Салаты с ананасом - салат з ананасами та куркою.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты греческой кухни с фото.
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Украинская кухня шинок здесь
Кулинарный сайт юлии высоцкой http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter