Плов із куркою
- Філе курки 3 шт.
- Морква 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 1 скл.
- Рис 0.5 кг
- Приправа (для плову) 1 ст.л.
- Сіль
- Часник 5 зуб.
Нарізати курку кубиками 3-4 см.
Цибулю нарізати на великі четвертинки кілець.
Моркву натерти на тертці.
Часник очистити.
Нагріти у казані олію, додати цибулю і хвилину дати покипіти. Потім додати курку.
Коли курка стане білою, додати часник, засипати приправи, сіль.
Відразу ж додати моркву, перемішати.
Додати промитий рис, залити його водою так, щоб на товщину пальця вода прикривала.
Накрити плов кришкою. Вогонь середній.
Хвилин через 20 обережно, щоб не перетворити плов у кашу, перелопатити рис 3-4 рази великою ложкою.
Знову накрити кришкою і залишити хвилин на 20-30, до готовності.
Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты приготовления узбекского плова recepti.biz.ua
Майонез гуляй поле акцияПроизводство майонеза, масла
Кулинарные сайты быстрое приготовление http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter