Плов із курки
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Нут 1 скл.
- Барбарис
- Олія рослинна
- Рис
- Часник 6 зуб.
- Спеції
- Сіль
М'ясо курки обробити на шматки і обсмажити до золотистого кольору в розігрітій олії.
Нашаткувати моркву соломкою.
Поставити варити горох, який замочити звечора. Відварити до напівготовності. Нашаткувати цибулю півкільцями. Додати все по черзі у м'ясо.
Потім викласти горох разом з водою, у якій він варився. Додати спеції для плову і варити на повільному вогні до повної готовності.
Залити окропом, щоб покрило весь вміст. Посолити. Пінку, що утвориться в процесі варіння від гороху не знімати.
Рис узяти пропарений. Він не розварюється. Рис промити і висипати поверх м'яса. Залити окропом (на два пальці вище рису). Додати вогонь, щоб вода википіла, а рис не встиг зваритися. Покласти голівку часнику (попередньо почистивши і промивши). Як тільки вода википить, накрити кришкою. Усе готувати на повільному вогні хв 20-25. Часник обов'язково повинен бути під рисом.
Після додавання рису, його не помішують до закінчення готування. Після закінчення часу приготування плов повинен трохи постояти під кришкою.
Вийняти часник на тарілочку, рис перемішати і розкласти на великі тарілки, прикрашаючи часником і зеленню.
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт.
Холодные закуски рецепт. Вкусные рецепты Холодных закусок.
ТутПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
Рецепт французского салатаГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Рецепты на праздничный стол - новогодний кекс рецепт.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter