Плов із кальмарами
- Кальмар (тушка) 2 шт.
- Рис (пропарений довгозерний) 150 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (для плову, кмин, шафран)
Рис відварити у підсоленій воді до напівготовності (10 хвилин після закипання). Через 10 хвилин злити і промити холодною водою.
Цибулю і моркву очистити, нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти на крупній тертці (на корейську). Обсмажити у невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Розмороженого, очищеного і промитого кальмара нарізати квадратиками.
У казанку змішати рис, обсмажені овочі і кальмара. Додати спеції та приправи. Залити водою, щоб трохи покрити рис. Приблизно 200 мл води на дану кількість продуктів. Накрити кришкою і тушкувати у попередньо розігрітій духовці при середній температурі до готовності рису (20 хвилин).
кулинарные рецепты с пошаговым описанием
Рецепты с малиной - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты для фуршета с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты американской кухни с фото.
Тайская кухня рецепты салатовИнтернет-магазин тайской косметики
Маковый торт на заказ: маковый торт. Оригинальные торты на заказ.
Торт с фотографией: тортики фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Торта медовик тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter