Плов із гранатом
- Грудка куряча 1 шт.
- Шлуночки курячі
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Карі 2 ст.л.
- Хмелі-сунелі 1 ст.л.
- Сіль велика
- Олія рослинна
- Бульйон курячий
- Вода гаряча кип´ячена 1 скл.
- Рис 3 скл.
- Гранат
Цибулю нашаткувати і покласти в олію.
Обсмажити до напівготовності.
Крупно нарізати моркву і додати до цибулі.
Обсмажити 10 хвилин.
Додати сунелі + карі.
Посолити.
Перемішати.
Додати кубиком нарізане куряче філе.
Так само вчинити зі шлуночками.
Все перемішати.
Прикрити і тушкувати 15 хвилин.
Гранат розібрати на зерна.
Рис помити.
Половину викласти у казан і розрівняти.
Посипати сіллю і гранатом.
І ще раз повторити - рис, сіль, гранат.
Додати бульйон, щоб покрився увесь плов.
Накрити і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин.
Як рис вбере у себе увесь бульйон додати воду.
І ще тушкувати 15 хвилин.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Танцы-повторялки для детей - вкусные торты на день рождения рецепты. Квест на день рождения.
Диета: рецепты для похудения: рецепты приготовления шубы. Рецепты Для Мультиварки.
Крещатый яр тортТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter