Плов із бараниною
- Рис 300 г
- Баранина 300 г
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Спеції
- Сіль
Нарізати продукти. Моркву соломкою, цибулю дрібними кубиками, м'ясо невеликими шматочками. Рис гарно промити.
Цибулю обсмажити в олії до прозорості, рис просушити на сковороді без олії.
Коли цибуля підсмажиться, додати м'ясо.
Смажити хвилин 10, потім додати моркву.
Коли вона обсмажиться, додати часник і приправи, посолити.
Хвилин через 10 викласти рис і залити водою, щоб вона рис покрила (не перемішувати). Закрити кришку на 20 хвилин.
Подавати із консервованими у томатному соку помідорами.
Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт мясо с черносливом в духовке.
Как приготовить летний салат: салат из моря продуктов.
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографиями. торты.
Кульки льввкульки
Сравнение эспрессо кофеварок. Обслуживание эспрессо-машин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter