Плов із бараниною
- Баранина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Рис 400 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор
- Кінза
- Петрушка
Нарізати м'ясо невеликими шматочками. У розігрітій гусятниці обсмажити м'ясо, спочатку те, яке пожирніше, щоб жир витопився.
Додати залишене м'ясо і обсмажити його у витопленому жирі.
Нарізати цибулю, моркву і перець соломкою, додати до обсмаженого до напівготовності м'яса.
Обсмажити все разом, додавши трохи рослинної олії.
Додати нарізані помідори.
Налити гарячої кип'яченої води так, щоб вона покрила увесь вміст на два пальці.
Посолити, поперчити, якщо помідори кислі, можна додати трохи цукру. Додати приправу для плову (куркума, шафран, зіра, барбарис, коріандр, червоний перець).
Додати промитий рис, у нього вставити три зубчики неочищеного помитого часнику.
Накрити кришкою. Не відкривати до готовності. На великому вогні варити 10 хвилин, на середньому - 10 хвилин, менше - 5 хвилин, ще менше - 5 хвилин. Вимкнути вогонь і дати постояти хвилин 20. Відкрити кришку і відразу посипати дрібно нарізаною зеленню (кінза і петрушка).
Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты: французская кухня рецепты.
Салат с Курицей и сухариками и ананасомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепт торт медовик форум здесь
Майонез домашний без яиц постныйПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter