Плов із бараниною
- Баранина 300 г
- Рис (довгозернистий пропарений) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 200 г
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець
- Приправа для плову
Якщо немає баранячого жиру, то налити у казанок соняшникову олію, розігріти до максимальної температури і укинути маленьку цибулину. Коли цибулина дійде до тeмно-коричневого кольору, жир готовий (цибулину викинути). Рис висипати у каструлю, розвести тeплою кип’ячeною водою і промити, воду злити. Так повторити разів 5-6, поки вода у каструлі не стане прозорою. Останній раз залити тeплою кип’ячeною водою і залишити, до застосування його у плов (промитий рис без води залишати не можна, тому що він потім буде кришитися). Нарізати цибулю півкільцями, моркву соломкою, баранину кубиками. У жир укинути цибулю і обсмажити, періодично помішуючи (до такого ступеня, щоб вся волога із нього вийшла), додати м'ясо (до такого ступеня, щоб м'ясо було смаженим). Зверху на м'ясо викласти моркву і залишити на 2 хвилини, потім перемішати. Коли у моркви буде смажений вигляд, додати спеції і обсмажити 2 хв, додати холодну воду, потім, як закипить - добре посолити, укинути неочищену головку часнику. Тушкувати без кришки 30 хв. Потім додати рис, розрівняти по поверхні м'яса, акуратно залити окропом, на 2 пальці вище за м'ясо і варити на сильному вогні, до напівготовності, накрити кришкою казан і зменшити вогонь на 20-25 хв, до повного випаровування рідини.
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Заказать торт на свадьбу: украшения для торта из крема. Ювелирный 1919.
recepti.biz.ua кофеварка эспрессо Ariete
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter