Плов із баранини
- Баранина (ребра) 1 кг
- Цибуля 500 г
- Морква 1 кг
- Рис пропарений 1 кг
- Олія рослинна 0.8 скл.
- Часник 8 зуб.
- Спеції для плову
Нарізати м'ясо, цибулю порізати кубиками, а моркву соломкою.
У товстостінній каструлі (казані) розжарити олію і висипати м'ясо смажитися на сильному вогні, додавши трохи приправи.
Коли м'ясо злегка обсмажиться, викласти шар цибулі і трохи зменшити вогонь.
Як цибуля зазолотиться, додати шар моркви, зменшити вогонь.
Коли морква покриється киплячою олією, посипати приправами, посолити, засипати рис, залити водою, так щоб вода на 2 пальці була над рисом і знову зробити сильний вогонь і коли вода википить, зменшити до мінімуму, натикати часник і закрити кришкою.
Хвилин через 20 плов готовий.
На початку зирвак готується на сильному вогні і до кінця приготування вогонь зменшується до мінімуму. Рис промивати. Якщо вода ще є, а рис уже готовий, проткнути у декількох місцях і залишити ще на деякий час під кришкою, щоб вода випарувалася. Велике значення має приправа, обов'язково повинен бути барбарис.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты морепродукты салаты. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter