Плов із баклажанами по-турецьки
- М´ясо (свинина, баранина) 400 г
- Баклажан 2 шт.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Рис 1.5 скл.
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
Баклажани очистити від шкірки, розрізати на смужки, присипати сіллю і залишити на 15 хвилин.
Потім обсушити і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Скласти ромашкою у посудину з антипригарним покриттям, у якій готувати плов.
М'ясо обсмажити на тій же олії, що смажилися баклажани, до випаровування води.
Цибулю нарізати кільцями, а помідор кубиками.
Як тільки м’ясо почне підсмажуватися, додати цибулю.
Додати часник подрібнений.
Обсмажити.
Додати помідор, сіль, перець, тушкувати хвилин 5-7.
Викласти м'ясо на баклажани.
Зверху викласти промитий рис і залити 2,5 склянками води, дати закипіти, закрити кришку і тушкувати хвилин 20, до готовності, потім вимкнути вогонь і дати постояти 10 хвилин.
Перевернути догори дном на тарілку і подати гарячим.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: рецепти святкових закусок. Рецепты Закусок.
Рецепт торта бисквит с фруктами с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.
Салат оливье рецепт язык. Рецепт салат царская охота с языком.
Яблочный штрудель купить http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter