Плов «Грибний дощ»
- Гриби свіжі (або свіжоморожені, у мене опеньки) - 200 г
- Рис (довгозерний) - 200 г
- Помідор - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сік лимона
- Морква - 1 шт
- Каррі
- Зелень
- Рослинна олія
- Сіль перець (за смаком)
Свіжеморожені опеньки (або інші гриби, можна свіжі) обсмажити на олії до напівготовності.
Помідори порізати кружальцями.
Цибулю-кільцями або півкільцями.
Моркву-кубиками.
Додати овочі в гриби, посолити, поперчити, додати приправу каррі і на повільному вогні довести до напівготовності.
Рис злегка підсмажити на олії, скропити його лимонним соком, додати 400 мл. гарячої підсоленої води і варити до готовності.
Змішати готовий рис з грибами і потомити ще деякий час.
Готову страву подати до столу одразу, додавши при цьому зелень.
Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салата с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter