Плов «Грибний дощ»

ДРУГІ СТРАВИ
864 Плов «Грибний дощ»
Плов «Грибний дощ»
інгредієнти:
  • Гриби свіжі (або свіжоморожені, у мене опеньки) - 200 г
  • Рис (довгозерний) - 200 г
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сік лимона
  • Морква - 1 шт
  • Каррі
  • Зелень
  • Рослинна олія
  • Сіль перець (за смаком)

Плов «Грибний дощ» інгредієнти Свіжеморожені опеньки (або інші гриби, можна свіжі) обсмажити на олії до напівготовності.

Плов «Грибний дощ» Помідори порізати кружальцями.

фото Плов «Грибний дощ» Цибулю-кільцями або півкільцями.

Плов «Грибний дощ» Гриби свіжі Моркву-кубиками.

Плов «Грибний дощ» Рис Додати овочі в гриби, посолити, поперчити, додати приправу каррі і на повільному вогні довести до напівготовності.

Плов «Грибний дощ» Помідор Рис злегка підсмажити на олії, скропити його лимонним соком, додати 400 мл. гарячої підсоленої води і варити до готовності.

Плов «Грибний дощ» Цибуля ріпчаста Змішати готовий рис з грибами і потомити ще деякий час.

Готову страву подати до столу одразу, додавши при цьому зелень.

Салаты с буряком фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты салата с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter