Плов
- М´ясо (курка або яловичина)
- Рис (паровий) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Зира
- Приправа для плову 1 упак.
- Цибуля 1 шт.
- Олія рослинна
Казан добре нагріти, налити олію соняшникову так, щоб закривала дно казана на 2-2,5 см глибиною, знову нагріти гарно, нарізати цибулю.
Укинути в казан, як цибуля стане золотистою, додати м'ясо (заздалегідь нарізати і посолити, залишити на 15 хвилин), все разом обсмажити.
Моркву нарізати соломкою і покласти в казан. Рис замочити в гарячій воді на 20-30 хвилин.
Моркву з м'ясом помішувати, якщо морква буде трохи осідати, то додати води (на 1 кг рису 1-1,5 л води), додати приправу і насіння зіри (невелику жменьку, на долоньці їх потрібно трохи пом'яти, щоб аромат був сильнішим).
Коли морква стане м'якою, додати рис (рис потрібно після гарячої води промити холодною так, щоб вода у якій промивався рис стала прозорою або майже прозорою), викласти рис на моркву, трохи притиснути, щоб вода закрила рис і довести рис до напівготовності, кришкою не накривати.
Коли рис майже готовий, трохи перемішати, зібрати гіркою і зробити лунки у ньому і все це накрити кришкою і залишити на повільному вогні ще на 20-30 хв.
Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные сайты c фотографиями рецептовПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter