Плов
- Рис 500 г
- Стегенце куряче 6 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 шт.
- Олія 100 г
- Спеції
Трохи свіжого розмарину, зерна чорного перцю, коріандр, крупну сіль перетерти у ступці.
Курячі ніжки (або інші частини курки) помити, обсушити, посолити, і замаринувати будь-якими спеціями. Змастити олією.
Картоплю почистити, крупно нарізати, помити, додати спеції і сіль, змастити олією.
Сковороду нагріти, налити трохи олії, і покласти картоплю, смажити швидко з двох сторін, до коричневої скоринки.
Першим шаром викласти на дно каструлі картоплю.
У звільнену сковорідку покласти курячі ніжки, смажити до рум'яної скоринки.
Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 25-30 на повільному вогні.
Викласти у каструльку.
В олії, де смажилася курочка, підсмажити часник і моркву.
Додати рис і обсмажити хвилин 7-10, доки рис не почне змінювати колір.
Викласти рис зверху на м’ясо.
Залити гарячою водою у півтора рази більше.
Накрити каструльку кришкою, і на невеликому вогні, приблизно хвилин 45 варити.
Відразу кришку не відкривати, дати каші відпочити пару хвилин, трохи охолонути, набратися ароматів.
Рецепт торта из тыквыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Осетинские пироги на заказ - рецепты торт киевский. Рецепты котлет.
Водяные форсунки - салат из моря продуктов. Продукты в магазине Утконос.
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепт царской пасхи.
Фотобанк Фотодженика - кулинарные рецепты с фотографиями. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты с фото.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов с морепродуктами.
Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Устройство эспрессо-машины. Кофе машины эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter