Плов
- М´ясо 1 кг
- Рис 1 кг
- Морква 1 кг
- Нут 100 г
- Олія рослинна
- Часник 6 зуб.
- Спеції
Відварити нут. Нарізати соломкою моркву, цибулю півкільцями, великими шматками м'ясо.
У казан налити олію, обсмажити цибулю до темно-коричневого кольору, покласти м'ясо, посолити, обсмажити і протушкувати.
Викласти відварений нут, засипати моркву, заздалегідь вимочену 10-15 хв, часник (не чистити, зняти тільки верхню, брудну оболонку). Насипати спецій: зіра, карі.
Залити водою на 2 см вище рівня рису і варити на великому вогні без кришки. Коли вода википить до рівня рису, зменшити вогонь і накрити кришкою. Варити до готовності, не перемішуючи рис.
Плов подавати у великій тарілці і посипати зеленню.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Купить колбасу, цены.
Рушники оптом - рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
Торты без выпечки с желеТорты и пирожные на заказ. Поставки тортов, хлеба, выпечки и др
Салат оливье мимоза рецептПривезем свежие продукты для салата и расскажем как приготовить
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter