Плов
- М´ясо (баранина, яловичина) 500 г
- Рис 500 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Морква 6 шт.
- Часник 12 зуб.
- Зира (кмин) 0.5 ч.л.
- Барбарис (сушений) 15 шт.
- Куркума 0.5 ч.л.
- Сало 50 г
Рис промити холодною водою, доки вода не стане прозорою. Потім залити холодною водою, додати столову ложку солі і дати йому постояти 1,5-2 години.
Сало нарізати невеликими шматочками і викласти на сковорідку.
Гарно його витопити. Вийняти зі сковороди.
Додати олію і викласти на сковороду нарізану кільцями цибулю. Смажити на великому вогні, постійно помішуючи.
Коли цибуля стане прозорою, додати крупно нарізане м'ясо. Продовжити смажити на великому вогні доки не випарується вся рідина, пущена м'ясом.
Додати моркву, нарізану соломкою. Продовжити смажити, доки морква не стане м'якою.
Додати сіль, перець, зіру, куркуму, барбарис.
Гарно перемішати, залити двома склянками води і кип'ятити на великому вогні 30 хв.
Промити ще раз рис, висипати до м'яса і овочів. Залити водою так, щоб вода покрила рис на два пальці, і продовжити кип'ятити на великому вогні, доки не випарується вода.
Коли вода випарується, зробити у рисі два невеликих поглиблення і покласти туди часник, попередньо очищений від верхнього лушпиння.
Рис укласти гіркою, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 20-30 хв, до готовності.
Соус из хрена с майонезом видеоПроизводство соусов
Авокадо рецепт салатКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua заварной крем рецепт наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter