Плов

ДРУГІ СТРАВИ
556 Плов
Фото - Плов
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина або баранина) 0.5 кг
  • Морква 0.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 0.5 кг
  • Рис (довгозерний, білий) 0.8 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 0.5 ст.л.
  • Перець

М'ясо порізати на шматочки середнього розміру. У киплячу олію покласти м'ясо і відразу перемішати, м'ясо повинно покритися скоринкою. Смажити м'ясо до напівготовності, доки не зарум'яниться, потім покласти моркву (шинкувати моркву великими смужками, з мізинець). Обсмажити до золотавого кольору хвилин 5, потім цибулю (нарізати півкільцями шириною, приблизно, 0,8-1 см). Усе разом смажити ще хвилин 5. Потім рис. Рис промити у декількох водах, доки вода не стане прозорою. В обсмажені овочі із м'ясом зверху засипати промитий рис 2 або 3 склянки, у середині і по краях зробити поглиблення, покласти у поглиблення зубчики часнику в лушпинні. Заливати рис треба кип'яченою водою кімнатної температури вище рівня рису на 2 пальці. Поставити на повільний вогонь доки рис не буде готовий. Кришку не піднімати, не перемішувати. Коли плов буде готовий, його перевернути м'ясом з овочами доверху, прикрасити порізаними свіжими овочами та зеленню.

 

Вкусная Польская выпечка рецепты. Польская выпечка рецепты.

Торт медовик рецепт. Рецепт торта медовик или баня.

Торт с фотографией: тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Вкусные Рецепты В Мультиварке: мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.

Чанахи рецепт с фасолью в горшочкахКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Рецепт торт наполеонРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter