Плов

ДРУГІ СТРАВИ
580 Плов
Фото - Плов
інгредієнти:
  • М´ясо
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Рис (довгозернистий пропарений) 250 г
  • Вода (кип´ячена) 500 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Родзинки (без кісточок, світлі) 0.5 скл.
  • Часник 6 зуб.
  • Петрушка (сушена)
  • Олія рослинна
  • Кетчуп 2 ст.л.

У розігріту каструлю налити невелику кількість олії і закинути м'ясо, порізане на шматочки, посолити й обсмажувати на сильному вогні 10-12 хвилин.

Нарізати дрібно цибулю, моркву брусочками і закинути у каструлю, вогонь злегка зменшити й постійно помішувати, щоб не підгоріло.

Болгарський перець так само нарізати брусками і закинути у каструлю, помішувати.

Додати кетчуп, перемішати.

Через 10 хвилин засипати рис, залити водою, посолити і поперчити, додати петрушку.

Дати закипіти. Родзинки промити тeплою водою і додати у рис. Вогонь зменшити, накрити кришкою і залишити тушкуватися доки википить вся вода.

За 1-2 хвилини до готовності зубчики часнику увіткнути у рис.

Після виключення укутати рушником.

Подавати з овочами.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт охотничий салат ветчинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов

Немецкая кухня рецепты с фотоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter