Плов
- М´ясо
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Рис (довгозернистий пропарений) 250 г
- Вода (кип´ячена) 500 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Родзинки (без кісточок, світлі) 0.5 скл.
- Часник 6 зуб.
- Петрушка (сушена)
- Олія рослинна
- Кетчуп 2 ст.л.
У розігріту каструлю налити невелику кількість олії і закинути м'ясо, порізане на шматочки, посолити й обсмажувати на сильному вогні 10-12 хвилин.
Нарізати дрібно цибулю, моркву брусочками і закинути у каструлю, вогонь злегка зменшити й постійно помішувати, щоб не підгоріло.
Болгарський перець так само нарізати брусками і закинути у каструлю, помішувати.
Додати кетчуп, перемішати.
Через 10 хвилин засипати рис, залити водою, посолити і поперчити, додати петрушку.
Дати закипіти. Родзинки промити тeплою водою і додати у рис. Вогонь зменшити, накрити кришкою і залишити тушкуватися доки википить вся вода.
За 1-2 хвилини до готовності зубчики часнику увіткнути у рис.
Після виключення укутати рушником.
Подавати з овочами.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт охотничий салат ветчинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.uaГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Немецкая кухня рецепты с фотоПитомник немецких овчарок. Немецкие пластиковые окна
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter