Плов
- М´ясо (свинина із салом) 500 г
- Рис (пропарений) 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Курага 100 г
- Родзинки 100 г
- Горіхи волоські 100 г
- Сіль
- Перець чорний
- Зира
- Часник 5 зуб.
- Вода гаряча 0.5 л
М'ясо порізати на шматочки, але не дуже дрібно. Сало порізати окремо від м'яса і викласти на жаровню розтопитися.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити в розтопленому салі.
До цибулі додати м'ясо, поперчити, смажити хвилин 15, потім посолити.
Моркву нашаткувати на тертці для корейської моркви.
Викласти моркву на м'ясо, не перемішувати, протушкувати під кришкою хвилин 5-7.
Рис добре промити у декількох водах так, щоб вода стала прозорою.
На моркву викласти промиті родзинки і курагу (порізати на шматочки), посипати насінням зіри.
Зверху викласти промитий рис, на нього волоські горіхи. Залити гарячою водою у співвідношенні з рисом 1:1, посолити. Варити при відкритій кришці на середньому вогні. Коли вода вбереться у рис і її не буде видно згори, рис зібрати гіркою до центру жаровні, проткнути в декількох місцях і відправити у духовку на 30-40 хвилин.
Хвилин за 5 до закінчення варіння покласти зверху у плов часточки часнику. Вимкнути духовку, дістати жаровню із пловом і закутати її у що-небудь тепле хвилин на 40 або трохи більше.
Рецепты салатов с омлетом с фотоРецепты и советы
Цветная капуста. брокколи. способы приготовления тут
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Как испечь дома хлеб на закваске - приготовление пасты в мультиварке. Мультиварка Philips.
Рецепты Для Мультиварки: легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter