"Пливуни"

ДРУГІ СТРАВИ
781 "Пливуни"
Фото -
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • Гриби (печериці, можна заморожені) 0.5 кг
  • Петрушка 1 пуч.
  • Молоко 0.25 скл.
  • Часник 1 зуб.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно 6 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Сало свинне 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лист лавровий 2 шт.

Гриби порізати і тушкувати, остудити.

Вийняти гриби шумівкою і пропустити через м'ясорубку разом з сирою картоплею, петрушкою і зубчиком часнику. Добре віджати через марлю.

фото Влити в суміш гаряче молоко, посолити, поперчити, додати яйце і борошно.

Все перемішати.

Мокрими руками ліпимо кульки і опускаємо їх у киплячу підсолену воду, в яку додаємо дрібку солі, лавровий лист на 3 л води.

Коли "пливуни" спливуть, варимо їх ще 3-5 хвилин і виймаємо шумівкою на тарілку, поливаємо сметаною.

Або заздалегідь перед варінням пливунів смажимо свинне сало, порізане шматочками, додаємо різану цибулю і цими шкварками з цибулею поливаємо пливуни. 

 

Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.

Рецепты выпечки на любой вкус - рождественские выпечки. Выпечка оптом.

Французские рецепты десертов. Французская десерты рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter