"Пливуни"
- Картопля 1 кг
- Гриби (печериці, можна заморожені) 0.5 кг
- Петрушка 1 пуч.
- Молоко 0.25 скл.
- Часник 1 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Сіль, перець
- Сало свинне 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
Гриби порізати і тушкувати, остудити.
Вийняти гриби шумівкою і пропустити через м'ясорубку разом з сирою картоплею, петрушкою і зубчиком часнику. Добре віджати через марлю.
Влити в суміш гаряче молоко, посолити, поперчити, додати яйце і борошно.
Все перемішати.
Мокрими руками ліпимо кульки і опускаємо їх у киплячу підсолену воду, в яку додаємо дрібку солі, лавровий лист на 3 л води.
Коли "пливуни" спливуть, варимо їх ще 3-5 хвилин і виймаємо шумівкою на тарілку, поливаємо сметаною.
Або заздалегідь перед варінням пливунів смажимо свинне сало, порізане шматочками, додаємо різану цибулю і цими шкварками з цибулею поливаємо пливуни.
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты выпечки на любой вкус - рождественские выпечки. Выпечка оптом.
Французские рецепты десертов. Французская десерты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter