Плаки
610
інгредієнти:
- Помідор (маринований) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Петрушка 3 ст.л.
- Окунь морський 700 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
Змішати у дрібній каструлі нарізану тонкими скибочками цибулю, товчений часник і петрушку з олією. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 8 хвилин.
Укласти зверху рибу і скропити її лимонним соком. Посипати м'якоттю з помідорів (без шкірки). Накрити кришкою і готувати 10 хвилин або до готовності.
Подавати на гарнір шматочки лимона і хрусткі грінки.
Тутсалати з чорносливом
Куриный рулет Фантазия. Куриный рулет домашнего копчения.
Рушники оптом - рецепты пасхи.
Пирог с тыквой и грецкими орехамиПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты американской кухни с фотоКулинарные рецепты
Закупка рецепты: рецепти гарячих страв.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі