Пизи
- Сир 250 г
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Крохмаль 1 скл.
- Картопля 4 шт.
- Сіль
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина, курячий) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Спеції
- Олія рослинна
Натерти на дрібній тертці картоплю.
Змішати сир (можна брати домашній), крохмаль, терту картоплю.
Додати борошно і сіль.
Отримується дуже щільне тісто.
Якщо тісто не зліплюється в одну грудку, значить йому мало вологи, і потрібно додати ще трохи тертої картоплі.
Начинка. Фарш - свинина+яловичина+цибуля (можна курячий фарш), провернути через м'ясорубку.
Додати сіль, яйце, спеції - фарш виходить такий же, як на пельмені.
Тісто обробити так само, як і пельменне - сформувати ковбаски, нарізати на шматочки і розгорнути сочні як на пельмені, тільки товстенькі - 5-6 мм.
На сочні викласти фарш і защипати у "вузлик", формуючи кульку.
Розігріти на сковороді олію і обсмажити пизи до рум'яної скоринки з обох сторін.
Обсмажені пизи скласти щільно в каструльку, додати трохи солі, лавровий лист, запашний перець, коріандр і залити гарячою кип'яченою водою так, щоб пизи були ледь-ледь покриті, але не плавали.
На повільному вогні пизи тушкувати 20-25 хвилин, до готовності фаршу. За цей час бульйон майже вбирається, а пизи стають соковитими, ніжними і дуже смачними.
Подавати гарячими зі сметаною.
Салаты новинки рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
песня карамель конфеты шоколад
Продаёте товары в интернете - арахисовое масло рецепт с фото.
Французская кухня рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Оригинальные Кремы - украшения для торта из крема.
recepti.biz рецепти гарячих страв
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс 6202Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter