Пивоварський гуляш
- Яловичина 1 кг
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Сало 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Кмин 1 ч.л.
- Томатна паста 6 ст.л.
- Пиво темне 1 л
- Борошно 1 ст.л.
М'ясо нарізати кубиками.
Сало нарізати соломкою і обсмажити на невеликій кількості олії.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і додати до сала, посипати кмином і тушкувати, доки цибуля не розм'якшиться, зрідка помішуючи.
Болгарський перець вимити й нарізати кубиками.
Викласти його до цибулі із салом, додати томатну пасту, перемішати і тушкувати, доки перець не стане м'якше.
М'ясо перемішати із подрібненим часником і гострим перцем і додати до решти інгредієнтів.
Все залити пивом, воно повинно покрити гуляш, посолити, накрити кришкою, поставити на маленький вогонь і тушкувати до м'якості м'яса.
Останні 5 хвилин зняти кришку і довести до готовності. Щоб зробити соус більш густим, додати ложку борошна і добре перемішати.
Гуляш можна подавати із макаронами, рисом, відвареною картоплею або кнедликами.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами тут
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Любишь сладости? Помни о фигуре: тортики фото.
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2501Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter