Пивоварський гуляш

ДРУГІ СТРАВИ
841 Пивоварський гуляш
Фото - Пивоварський гуляш
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Перець болгарський (червоний) 2 шт.
  • Сало 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Кмин 1 ч.л.
  • Томатна паста 6 ст.л.
  • Пиво темне 1 л
  • Борошно 1 ст.л.

Пивоварський гуляш інгредієнти М'ясо нарізати кубиками.

Пивоварський гуляш Сало нарізати соломкою і обсмажити на невеликій кількості олії.

фото Пивоварський гуляш Цибулю очистити, нарізати півкільцями і додати до сала, посипати кмином і тушкувати, доки цибуля не розм'якшиться, зрідка помішуючи.

Пивоварський гуляш Яловичина Болгарський перець вимити й нарізати кубиками.

Пивоварський гуляш Перець болгарський Викласти його до цибулі із салом, додати томатну пасту, перемішати і тушкувати, доки перець не стане м'якше.

Пивоварський гуляш Сало М'ясо перемішати із подрібненим часником і гострим перцем і додати до решти інгредієнтів.

Пивоварський гуляш Цибуля ріпчаста Все залити пивом, воно повинно покрити гуляш, посолити, накрити кришкою, поставити на маленький вогонь і тушкувати до м'якості м'яса.

Пивоварський гуляш Часник Останні 5 хвилин зняти кришку і довести до готовності. Щоб зробити соус більш густим, додати ложку борошна і добре перемішати.

Гуляш можна подавати із макаронами, рисом, відвареною картоплею або кнедликами.

Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв.

Подкиньте рецепт салата с морепродуктами тут

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Любишь сладости? Помни о фигуре: тортики фото.

Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2501Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter