"Пивна" скумбрія
762
інгредієнти:
- Скумбрія (свіжа, велика) 1 шт.
- Пиво світле 1 скл.
- Родзинки (без кісточок) 2 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Спеції (чорний мелений перець і сіль)
Скумбрію випатрати, промити, просушити серветкою. Нарізати порційними шматками, посолити, поперчити.
Із лимона зняти цедру і вичавити сік. Полити рибу соком і поставити в холодильник на 40 хвилин.
Родзинки залити гарячою водою на 15 хвилин для набухання.
Мариновану рибу викласти в посудину, посипати родзинками і лимонною цедрою. Збризнути олією і залити пивом. Готувати під кришкою 20-25 хвилин.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты тортов без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт вкусного салата с авокадо http://recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі