Пивна курка
721
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Пиво 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Спеції
- Часник 4 зуб.
Курку вимити. Часник вичавити, змішати із сіллю і спеціями (приправа для курки). Отриманою сумішшю обмазати курку і залишити на кілька годин. Потім покласти у середину цибулю і лавровий лист, залити пивом і в духовку при температурі 180 градусів приблизно на годину. Дочекавшись рум'яної скоринки, вийняти із духовки.
Кухонные столы интернет магазин: салати до святкового столу. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: печень с яблоками рецепт. Рецепты Приготовления.
Вкусная кулинария для Вас - салаты рецепты с фото.
Блюда американской кухни. Формирование американская кухня.
Кулинарный сайт allsweetКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі