Півень у вині
- Півень (курка) 3 кг
- Вино червоне солодке 200 мл
- Помідор 4 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кориця (паличка) 1 шт.
- Гвоздика 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова
Нарізати півня на порційні шматки і обсмажити у добре розігрітій олії з усіх боків до рум'яної скоринки.
Дрібно нарізати цибулю і часник.
Покласти цибулю до півня, перемішати, дати випаруватися волозі. Потім залити вином і тушкувати при відкритій каструлі, доки не випарується алкоголь із вина (через 2-3 хвилини після закипання).
Збити у блендері помідори з томатом до пюреобразного стану.
Вилити томат у каструлю, додати сіль, перець, корицю, гвоздику, перемішати і тушкувати під кришкою на невеликому вогні до готовності. Коли півень готовий, корицю і гвоздику вийняти для уникнення дуже сильного їх запаху і присмаку.
Подавати з макаронами і сиром.
Дизайн онлайн: украинская кухня доставка.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат с креветками и омлетом. Очень вкусные салатики! Простые.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кекс без масла и маргарина рецептУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Закупка-продажа сельхозпродукции: салаты рецепты с фото.
Майонез на молоцКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
recepti.biz.uaПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter