Півень у вині

ДРУГІ СТРАВИ
709 Півень у вині
Фото - Півень у вині
інгредієнти:
  • Філе куряче (копчене) 200 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці 250 г
  • Коньяк
  • Вино червоне сухе
  • Цукор
  • Сіль
  • Часник 2 зуб.
  • Перець чорний (горошком)
  • Масло вершкове 50 г
  • Курка (півень)

Копчeну грудку порізати на невеликі довгасті брусочки і розділити на дві частини - жирну і пісну.

Півня розрубати на шматки і обсмажити у великій сковороді на жирній частині грудки.

Коли шматки підрум'яняться, перекласти їх у велику каструлю товстостінну, а в останньому жиру обсмажити моркву кружечками і дрібно порізану цибулю.

Взяти коньяк, підпалити і вилити в сковороду, влити туди ж вино і довести до кипіння.

У каструлю з півнем покласти залишену грудку, порізані печериці, сіль, цукор, розчавлений часник і спеції.

Залити всe вмістом сковороди і тушкувати під кришкою 1,5 години.

Шматки півня вийняти і покласти на тарілку з високими бортиками, а в соус, що залишився, додати олійно-борошняну суміш, приготовлену окремо в маленькій сковороді на невеликому вогні, при постійному помішуванні.

Потримати хвилин 5 на вогні для загустіння.

Вилити соус на шматки півня. 

 

 

Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса. Рецепты блюд из молок осетровых рыб.

Как приготовить летний салат: самые вкусные мясные салаты. Поможем выйти замуж в Германию.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой здесь

Салаты и закуски - салаты с фото.

Мультиварка Philips: салат гурман рецепт фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter