Півень у вині
- Філе куряче (копчене) 200 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 250 г
- Коньяк
- Вино червоне сухе
- Цукор
- Сіль
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний (горошком)
- Масло вершкове 50 г
- Курка (півень)
Копчeну грудку порізати на невеликі довгасті брусочки і розділити на дві частини - жирну і пісну.
Півня розрубати на шматки і обсмажити у великій сковороді на жирній частині грудки.
Коли шматки підрум'яняться, перекласти їх у велику каструлю товстостінну, а в останньому жиру обсмажити моркву кружечками і дрібно порізану цибулю.
Взяти коньяк, підпалити і вилити в сковороду, влити туди ж вино і довести до кипіння.
У каструлю з півнем покласти залишену грудку, порізані печериці, сіль, цукор, розчавлений часник і спеції.
Залити всe вмістом сковороди і тушкувати під кришкою 1,5 години.
Шматки півня вийняти і покласти на тарілку з високими бортиками, а в соус, що залишився, додати олійно-борошняну суміш, приготовлену окремо в маленькій сковороді на невеликому вогні, при постійному помішуванні.
Потримати хвилин 5 на вогні для загустіння.
Вилити соус на шматки півня.
Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса. Рецепты блюд из молок осетровых рыб.
Как приготовить летний салат: самые вкусные мясные салаты. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой здесь
Салаты и закуски - салаты с фото.
Мультиварка Philips: салат гурман рецепт фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter