"Піца-кабачок"
- Кабачок (молодий) - 1 шт
- Шинка (варена) - 2 скибки.
- Гриби (варені) - 30 г
- Капуста кольорова (суцвіття) - 2 шт
- Цибуля зелена (невеликий шматочок)
- Яйце - 1 шт
- Майонез - 1 ст. л.
- Зелень (за смаком)
- Перець чорний (мелений за смаком)
- Сир твердий (тертий) - 50 г
Приготувати всі продукти. Шинку нарізати дуже маленькими кубиками, цибульку - тонкими півкільцями, гриби маленькими шматочками. Сир натерти. Зелень дрібно нарізати. Цвітну капусту відварити до напівготовності (якщо заморожена, то 2-3 хвилини) і остудити. .
Кабачок очистити від шкірки.
Розрізати кабачок уздовж навпіл. Знизу половинок зрізати трохи м´якоті для стійкості. Середину з половинок кабачка акуратно видалити чайною ложкою. Посолити і залишити кабачок на півгодини.
Гриби викласти на сковороду з маслом, згасити, поки не випарується рідина, додати цибулю і трохи все разом обсмажити.
У миску викласти шинку, гриби з цибулею, розділену на маленькі суцвіття капусту. Додати зелень і трохи сиру. Все перемішати.
Яйце збити з майонезом.
Вилити збите яйце в мікс для начинки. Перемішати. При бажанні можна додати часнику.
З половинок кабачка виділився сік, самі половинки обсушити паперовою серветкою. Викласти начинку. .
Поставити наповнені половинки в змащену маслом сковороду, зверху посипати тертим сиром. Запекти в духовці при 180 * С протягом 30 хвилин.
Налітай!. Це дуже смачно!. Смачного!.
Рецепт приготовления салата мимозаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Купить чеснок, цены - рецепт пончики с чесноком. Кулинарные рецепты.
Рецепт салата цезарь от Valio: салати з ананасом.
Рецепты панакоты с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовления сельди под шубой. Рецепт приготовления сельдь под шубой.
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепты на пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter