Піца із курячим філе
- Філе куряче 400 г
- Тісто (дріжджове) 200 г
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сир (моцарела) 100 г
- Перець
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сіль
Дрібними кубиками нарізати куряче філе. Посолити, додати спеції, добре перемішати.
Очистити цибулю і нарізати тонкими кільцями.
Кільцями нарізати томати (помідори).
Сир моцарела натерти на крупній тертці.
Дріжджове тісто розкачати і викласти у круглу форму або сковороду, сформувавши по краях невеликі борти.
Тісто рівномірно змастити 2 ст. л. кетчупу або томатної пасти.
Дрібно нарізане філе курки рівномірно викласти на тісто.
Томати (помідори), нарізані кружечками, акуратно викласти по колу.
Кільця цибулі розділити і рівномірно розподілити.
Зверху рівномірно викласти сир моцарела.
Краї піци змастити жовтком і поставити у духовку на 180 градусів на 30-40 хвилин.
Потрясающе вкусный салат: салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.
Рецепты в пост сухоядениеРецепты постных блюд. История возникновения постов
http://recepti.biz.ua Лучшая закуска из семги по рецепту Юлии Высоцкой
Польская кухня Москва. Польские кухни в Ростове на Дону.
Американская кухня курсовая www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter