Піца
- Капуста цвітна 1 шт.
- Яйце 3 шт.
- Вершки 3 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Кріп
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна
- Сухарики 1 упак.
Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді 3-5 хвилин. Злити воду і залишити остигати. Яйця збити з сіллю.
Додати вершки.
Майонез і часник подрібнений.
Помідор нарізати кружечками, кріп подрібнити.
Сухарики потовкти в ступі або подрібнити в блендері.
На розігріту сковороду з олією покласти помідорні кільця, посолити і обсмажити з двох сторін.
Посипати кропом.
Суцвіття цвітної капусти вмочити в яєчну суміш.
Потім у сухарі.
Викласти поверх помідорів по колу.
Коли вся сковорода заповниться цвітною капустою, вилити яєчну суміш, що залишилася.
Вогонь зробити помірний, для того, щоб не підгоріла капуста. У міру смаження, рідина має випаруватися. Накрити кришкою й довести яєчну суміш до готовності.
Далі на сковорідку покласти плоску велику тарілку у формі страви і різко перевернути її вниз. Намагатися, щоб не пригоріло, інакше все прилипне до дна і не опиниться на тарілці.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти торти з фото. Рецепт печеночного торта.
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство
рецепты приготовления блюд в микроволновке
Салаты с апельсинами рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter