Пісний плов з сочевицею
- Рис - 0.5 стак.
- Сочевиця зелена - 0.5 стак.
- Морква - 1 шт
- Цибуля - 1 шт
- Томати у власному соку (або томантий сік) - 0.5 стак.
- Спеції
- Часник - 1 зуб.
- Куркума (Не обов´язково) - 0.5 ч. л.
- Рослинна олія (не обов´язково) - 2 ст. л.
- Вода - 1.5 стак.
Цибулю і моркву дрібно ріжемо . і тушкуємо в невеликій кількості води (Або можна попередньо обсмажити на олії).
Додаємо рис . сочевицю . томати (попередньо порубані) Або томатний сік . 1. 5 склянки води . (Якщо ви не додаєте томатний сік або томати . Води беремо 2 склянки) . Солимо . перчимо . Часник ріжемо на дольки . Додаємо в плов . Потім куркума .
Доводимо до кипіння . пригасив вогонь . і на слабкому вогні тушкуємо . під закритою кришкою . 20 хвилин . Не заважайте!.
Через 20 хвилин . Рис і сочевиця всю воду забрали . Зніміть з вогню . посипте зеленню . і часником . Закрийте кришкою . і залиште подихати плов . ще 5-8 хвилин . Потім перемішайте .
Смачного!.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячим мясом.
Вкусные и простые рецепты салатов - салати з язика з фото. Готовим со вкусом.
Вкусные торты на день рождения рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
рецепты Холодных закусок и канапе
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Маковый торт со сгущенкой и орехамиТорты и пирожные на заказ
Польская кухня суп журек рецептТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter