Пісна запіканка без олії
- Лаваш (тонкий, вірменський) 3 шт.
- Баклажан 800 г
- Кабачок 800 г
- Помідор 3 шт.
- Молоко соєве (сухе) 300 мл
- Вода 200 мл
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Спеції
- Томатна паста 3 ч.л.
Баклажани попередньо вимочити в солоній воді протягом 30 хв, щоб пішла гіркота. Потім віджати, до баклажанів додати порізані кабачок і помідори.
Півсклянки соєвого молока налити в ємність, додати часник, сіль, спеції і томатну пасту, все подрібнити блендером, потім влити рідину, що залишилася і перемішати. Соус готовий.
Лаваші розрізати навпіл. Форму викласти фольгою, покласти першу половинку лаваша і трохи полити її соусом, слідом покласти ще одну половинку лаваша.
Викласти поверх нього 1/ 4 начинки, полити соусом, знову покласти лаваш, потім начинку і соус.
Викласти по черзі лаваш і начинку із соусом, зверху закрити останнім лавашем і вилити увесь соус, що залишився. Відправити в духовку розігріту до 180 градусів.
Запікати приблизно годину.
Розрізати на шматочки і подати до столу.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата курица в перьях.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter